Meztelenül is ebédelhet Tokió új éttermében

<p>Ha itt belépsz, hagyd otthon a gátlásaidat és a ruhádat is &ndash; ez a jelszava a japán főváros legújabb éttermének, amely a következő hónapban nyílik. Kövérek, tetováltak és öregek nem mehetnek be a nudista étterembe &ndash; írja a turizmus.com portál.</p>

Az Amrita nemcsak az ételről szól, hanem a meglepetésről és a show-ról is. A férfi modellek műsora bizonyára nagy sikert arat, már azok körében, akiket beengednek, a belépést ugyanis korlátozzák. Gyerekek, túlsúlyos vagy tetovált emberek és 60 éven felüliek számára tilos a belépés – írja a Vagabond svéd turisztikai és gasztronómiai újság információira hivatkozva a turizmus.com portál. Ennek ellenére óriási az érdeklődés az Amrita iránt. Már elővételben elfogytak a borsos árú jegyek: a menü és a show ára körülbelül 630 euró.

Jóllehet, a japánok egy része meglehetősen konzervatív, az itt is dívó amerikai valóságshow-k korában – no meg a tradicionális fürdők országában – mégsem tabu a meztelenség. A londoni „teljesen meztelen" étteremmel ellentétben, a vendégek és a pincérek egy picurka ágyékkötőszerű fehérneműt azért viselhetnek.

Annak, hogy miért tiltják meg a tetoválás közszemlére tételét, az az oka, hogy a body art itt szorosan összefügg a yakuzával, azaz a japán maffiával, ezért tilos egyes szállodákban és fürdőházakban is mutogatni a tetovált bőrfelületeket.

Még szokatlanabb a túlsúly miatti kirekesztés, amelyet annyira nem találnak esztétikusnak, hogy aki 15 kilóval több, mint „kellene", annak megtiltják a belépést. Ezért nem árt már otthon méredzkedni, mert a Vagabond szerint nem garantált, hogy a foglalási díjat visszaadják…

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?