Kassai járatot indít a török légitársaság

<p>Újabb célállomással bővült a kassai repülőtér kínálata, a Turkish Airlines ugyanis bejelentette, hogy a nyári szezontól elindítja a járatát Kassára.</p>

A török légitársaság hetente három járatpárt üzemeltet, az első gép június 16-án indul. Isztambulból reggel 8:10-kor indul a gép, amely 9:10-kor landol Kassán, innen 10:05-kor fordul vissza Isztanbul Atatürk repülőtérre, ahova 13:05-kor érkezik. A járatok kedden, csütörtökön és pénteken üzemelnek.

A Turkish Airlines mostani bejelentése azért is fontos, mert ezzel egy újabb légitársaság jelenik meg Kassán, amely rendkívül sok célállomásra repül Isztambul fő repülőterének számító Atatürk légikikötőből. Így nemcsak Isztambulba lehet elrepülni Kassáról, de a világ több mint 290 célállomására.

Az árakról egyelőre nincsenek információk, csupán a visszafele útra hirdetett akciót a fuvarozó, így aki Isztambulból repülne Kassára, annak most egy retúrjegy csak 99 dollár, azaz megközelítőleg 87 euró.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?