Nyerjen wellness-hétvégét a Spiritben!

<p>Remek nyereményjátékkal jelentkezik az Utazz magazin &ndash; most egy kétszemélyes wellness-hétvégét lehet nyerni az ötcsillagos, számos díjjal kitüntetett Spirit Hotelben, félpanziós ellátással. Kié lesz a luxus kényeztetés?</p>

Az Utazz magazin olvasója most egy nagyon értékes nyereménnyel gazdagodhat, ugyanis egy szerencsés egy két éjszakás, két fő részére szóló utalványt kap az ötcsillagos Spirit Hotel Thermal Spa hotelbe. Az díj tartalmazza a szállást kétágyas szobában, két fő részére, a belépőt a wellness-részlegre, a bőséges reggelit, és a svédasztalos vacsorát.

 

Hogyan nyerhet?

Ahhoz, hogy esélye legyen megnyerni a wellness-hétvégét, nem kell mást tennie, mint a Facebook közösségi portálon lájkolni az Utazz oldalát, és megosztani ismerőseivel ezt a cikket. A nyereményjáték 2016. január 25-én, éjfélkor zárul, sorsolás január 26-án. A nyertes nevét az Új Szó Utazz magazin oldalán (2016. január 27-én), az Új Szó Utazás mellékletében (2016. január 28-án), valamint az Utazz Facebook-oldalán (2016. január 27-én), hozzuk nyilvánosságra.

Itt tudja lájkolni az Utazz oldalát, itt pedig megoszthatja a cikket.

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"216141","attributes":{"alt":"","author":"","class":"media-image","height":"309","title":"","typeof":"foaf:Image","width":"480"}}]]

A szállodáról:

A Spirit Hotel rendkívül széleskörű alapszolgáltatásaink gerincét a 10000 m2 alapterületű Oázis wellness- és fürdőrészleg biztosítja 22 medencével, melyhez egyedülálló gyógyászati és medical spa központ tartozik.

A szálloda saját termálkúttal, „Spirit gyógyvízzel” rendelkezik, mely minden termálvizes medencében megtalálható. Ezeket nap, mint nap újratöltilk, gondoskodva az állandó, friss „Spirit vízről”. A luxuskivitelű Hamam sajátos alkalmazásai biztosítják, hogy a szálloda első osztályú, képzett masszőrei kényeztessék Önt.

Sportolni vágyó vendégek számára a szálloda a legmodernebb kardió- és fitneszgépekkel felszerelt edzőtermet, bowlingpályát, squashpályát és két teniszpályát kínál, valamint a környéken lehetőség van nordic walkingra, kerékpározásra és lovaglásra.

 

Beválasztották a Spirit Hotelt a világ elit klubjába

Az ötcsillagos sárvári Spirit Hotel elnyerte a Seven Star Global Luxury Awards „Signum Virtutis” díjat, a kiválóság címerét, amelyet évről évre a világ vendéglátói, szállodaipari, utazási és szolgáltatói szektorainak legkiválóbb képviselői kaphatnak meg. Ezzel a sárvári luxushotel bekerült a világ különleges prémium márkákat és szolgáltatásokat tömörítő elit klubjába.

Az ötcsillagos sárvári Spirit Hotel elnyerte a luxusmárkák egyik legrangosabb elismerésének számító Seven Star Global Luxury Awards „Signum Virtutis” díját, mellyel a lifestyle és vendéglátás ötcsillagos, prémium márkáit díjazzák. A nemzetközi elismerést 2013-ban alapították azzal a céllal, hogy a luxusmárkák és szolgáltatások közül kiemeljék a legkiválóbbakat. Idén immár 21 kategóriában nyerhették el a legjobbak a rangos minősítést. A nyerteseket közönségszavazás és a szakmai bizottság értékelése alapján választották ki, így a díj a szakmai elismerés mellett fontos visszajelzés a közönség részéről is.

Az öt kontinensről a Spa ketóriában díjra jelölt 317 hotelből összesen 51 nyerte el a legkiválóbbaknak járó „Signum Virtutis” kitüntetést. Európából a 106 jelöltből 17 ötcsillagos szálloda kaphatta meg a rangos elismerést. A 3 svájci és 3 spanyol nyertesen kívül többek között egy-egy francia, német, osztrák, horvát, cseh, portugál, török, ír, ciprusi és görög luxushotel kaphatta meg a kiválóság szimbólumát kontinensünkről a magyar Spirit Hotellel együtt. Khalil EL-Mouelhy, a Seven Star Global Luxury Awards és a Seven Star Magazine alapítója elmondta, hogy az exkluzív díj elnyerése nagyon komoly teljesítmény, és azt mutatja: az adott létesítmény az elit osztályba tartozik.

A szállodák két úton válhatnak jelöltekké: nevezhetik magukat, melyet a zsűri bírál el, vagy a zsűri tagjai maguk jelölhetik a díjra legméltóbbnak vélt szállodákat, csakúgy, mint ahogyan a Spirit Hotelt is jelölték. A jelöltek kiválasztásánál alapvető szempont az ötcsillagos minőség és a kiváló vendégértékelések, melyet sok esetben maguk a szakmai bizottsági tagok ellenőriznek személyesen. Az elbírálásnál a legapróbb részleteket is megvizsgálják a felszereltségtől kezdve egészen a vendégeknek kínált extrákig.

A Seven Star Global Luxury Awards kiemelkedő elismerés a szálloda életében, hiszen ezt a díjat tényleg csak a világ legjobbjai érdemelhetik ki. Kaisinger András, a Spirit Hotel vezérigazgatója szerint az egyedülálló természeti és épített környezet, a visszafogott elegancia, a természetes anyagok használata, a kivételes Spirit csapat magas szakmai tudása, különleges figyelmessége és vendégszeretete mellett a wellness és preventív egészségmegőrző kezelések unikális választéka teszik egyedülállóvá a szállodát. A Spirit Hotel test és lélek holisztikus megközelítésére épülő programjai olyan állapotfelméréseket, egészségmegőrző kezeléseket tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik, hogy a vendégek a zavartalan pihenés és maximális kényelem mellett az egészségükre is figyelhessenek.

A Spirit Hotel már számos rangos európai és nemzetközi díjat elnyert. Innovatív és folyamatosan fejlődő egészségmegőrző szolgáltatásainak köszönhetően többek között 2010 óta a Healing Hotels of the World tagja, a TripAdvisor nemzetközi utazásértékelő oldal pedig idén immár harmadik alkalommal ítélte oda a „Travellers’ Choice” kitüntetést, amelyet az oldalon szereplő szállodáknak mindössze 1 százaléka kap meg.

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"216142","attributes":{"alt":"","author":"","class":"media-image","height":"360","title":"","typeof":"foaf:Image","width":"480"}}]]

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?