VIDEÓ: Épp átment a kereszteződésen a rendőrségi konvoj, amikor jött a Renault

videó

Attól függetlenül, hogy zöldet mutat a jelzőlámpa, mindig érdemes nagy körültekintéssel behajtani a kereszteződésbe, hiszen könnyen lehet, hogy elsőbbséget kell adni egy kéklámpás autónak. Jó esetben persze már messziről meg lehet hallani a szirénát, de ha mégsem, az komoly balesetveszélyt jelenthet.

 

Hogy mennyire nagyot, az jól látszik az alábbi felvételből is, amit nemrég egy autós készített Lengyelországban. A lámpánál várakozó kocsisor nem indult meg, jobbról ugyanis egy rendőrségi konvoj érkezett. Sajnos mindezt nem vette észre a szemből érkező (és már valószínűleg a piroson áthajtó) Renault Clio sofőrje, így összeütközött az első áthaladó rendőrautóval.

 

Hogy mennyire sérültek meg a baleset résztvevői, azt nehéz lenne megmondani, de nem túl jó jel, hogy a rendőrautóból egy jó darabig senki sem szállt ki. A baleset még ezzel együtt is szerencsés kimenetelű volt, ha ugyanis egy tizedmásodperccel gyorsabb a rendőrautó, akkor nem a két kocsi eleje ütközik össze, hanem oldalról kapja telibe a Renault a rendőrautót. (HVG)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?