Búcsú

<p>Benkő Géza színművész 1969. október 28. &ndash; 2017. november 19. ...Később hívtak az Attiláék, hogy menjünk, mert megbeszélés van, hogy hogyan tovább. Képzeld, a Csongor megcsinálja a szereped, és Mátét kiengedte a Caca, úgyhogy ő lesz a Hajdók sógor! Nem marad el a bemutató!</p>

Benkő Géza színművész 1969. október 28. – 2017. november 19.

2017. november 16.

(csütörtök), 22 ó 10 p, filmet nézünk próba után... (talán az utolsó fotó)

Peti: Csinálok rólatok egy fotót.

Anikó: Peti, nee!!!

Peti: De, akarok!

Zille: Fel ne tedd a facebookra, mert kinyírlak!

Peti: Nem teszem, csak jól érzem magam veletek, hadd legyen emlék.

 

2017. november 19.

Géza!

... utána az Anikóval, Zolival és a Danival elmentünk a kocsmába, megittunk két felest, nem hittük, nem akartuk!

Később hívtak az Attiláék, hogy menjünk, mert megbeszélés van, hogy hogyan tovább. Képzeld, a Csongor megcsinálja a szereped, és Mátét kiengedte a Caca, úgyhogy ő lesz a Hajdók sógor! Nem marad el a bemutató! Pár napja épp Te mondtad, mikor a Zolit vitted az állomásra (és ő kétségbeesett, hogy főpróba héten is milyen keveset tudunk próbálni, mert mindenki játszik), hogy olyan nincs, hogy nem lesz bemutató! Dolgod van, mert még meg kell csinálnod a Csáky-darabot, aztán próbálsz még tavasszal Kassán és Komáromban is. Munka van, pénz kell, lízingeled az autót, meg amúgy is!

 

2017. november 20., hajnal

Most itt fekszem a szobánkban. Az ágyad már üres. Itt voltak Mariék (nagyon erős nő, de ezt csak neked mondom), elvitték a cuccaidat, a kocsit is, ami ott árválkodott a vár előtt.

Valamiért itt hagyták a könyvet, amit épp olvastál, elteszem, ha nem baj. Meg a bicskád, az is itt maradt. Azt is elteszem. Meg az ötliteres ásványvizes flakon, amiből a próbákon ittál (még a fele megvan), meg az éjjeli szekrényen 25 forint és 5 cent. És egy Karpatské az ágy lábánál... Azok maradnak! Lehet, hogy csak a legközelebbi takarításig, de nem baj. Pici mementó.

Amúgy meg tényleg hihetetlen! Most döbbenek rá, hogy mennyien is szerettek Téged! A Fb-n az osztálytársaid, Bebo, Pročko, Majeský... de a szlovák és magyar médiumokban is a vezető hírek közt voltál... mondjuk, bárcsak a monodrámádat kapták volna fel ennyire... de az biztos, hogy egy nagy csehszlovákiai magyar csönd marad utánad. Azért ne tűnj el nyomtalanul. Jelentkezz valahogy! Például ma is nyitott ablaknál alszom, csak mert szeretted, pedig kicsit náthás vagyok, meg már hűvös is van (meg amúgy sem kameltam nagyon ezt a nyitott ablakos alvást). De, hátha belibbent a szél... Na, szóval várom a válaszod, Géjza!!!

 

 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?