Sziasztok!

<p>Na hogyan telt a csütörtöki szünet? Csináltatok valami érdekeset? Ahogy már a múlt héten említettem, én tartottam magam a tervhez. Elővettem a ceruzákat és ecseteket, s egész nap csak alkottam.</p>

Az új órarendünkben péntekenként van képzőművészeti nevelés. Csütörtökön, miután elkészültem a rajzaimmal, arra gondoltam, milyen jó lenne, ha a tanító néni is látná őket. Ezért pénteken bevittem az összeset megmutatni neki. Képzeljétek, kaptam értük három egyest. Annyira örültem neki – egész jól kezdődik ez a tanév. Megéri szorgalmasnak lenni. Így az első három jegyem egyes az ellenőrzőmben; remélem, a többi is az lesz. Ti már kaptatok valamilyen jegyet? Vagy még nem feleltetek, írtatok semmiből?

Nekünk még nem kellett dolgozatot írnunk, felelni sem feleltünk, de a tanító nénik és bácsik azt mondták, az októberrel vége a lazsálásnak. A tananyagot már javában vesszük, és nemsokára a számonkérés is meglesz. Picit félek.

Legyetek jók!

Huncutka

 

 

 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?