Sziasztok!

<p>Ez is elérkezett, a nyár vége. Én már nagyon készülök az új tanévre. Ti is? Ennek a szünidőnek szép lezárása volt a hét végi magyarországi tűzijáték.</p>

Tudom, hogy még pár nap hátra van a vakációból, és sokan közületek nem szeretnék siettetni az iskolát, én azonban már lázban égek. Kalandos volt ez a nyár, sok-sok élményt gyűjtöttem, rengeteg új barátom lett, és alig várom, hogy ezekről a kalandokról az osztálytársaimnak is beszámoljak.

Már az iskolatáskámat is előkerestem, meg a tolltartómat és a régi füzeteimet. Mikor átlapoztam őket, s eldöntöttem, hogy ebben az évben megpróbálok szebben írni. A tanév végéhez közeledve meglehetősen kacifántossá váltak a betűim, ezen változtatni szeretnék, hogy olvashatóbb legyen az írásom.

Ti megfogadtok valamit az új tanévre? Vagy úgy érzitek, nincs ilyenre szükségetek? Remélem, hogy a következő év is legalább olyan jó és hasznos lesz, mint az előző volt. Ugye Ti is?

Legyetek jók!

Huncutka

 

 

 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?