A perzselő nyár forró újdonságai

<p>A picit hűvösebb, de vitathatatlanul javuló időjárás meghozza a kedvünket, és teljes gőzzel készülünk a nyárra. A készülődésben mi is szeretnénk segítségükre lenni, ezért csokorba szedtük a legforróbb újdonságokat és a visszatérő irányzatokat.</p>

Többségükkel már találkoztunk az előző években, s olyanok is akadnak közöttük bőven, melyek szinte minden tavasszal-nyáron felbukkannak. Érdemes tehát a szekrényünk mélyére nyúlni, hiszen sok-sok régebbi ruhadarabunk lesz divatos idén. Lássuk, melyek ezek!

1. Kivillanó vállak

Tavaly tavasszal és nyáron is hódítottak a váll nélküli topok és ruhák, s így lesz ez az idei szezonban is. A teljesen nyitott fazonok mellett visszatérnek az üzletekbe a félvállas megoldások fodrokkal vagy csipkével fűszerezve, de a minimalista divat kedvelői is biztosan találnak kedvükre valót.

2. Virágok

Egyszerűen nem múlhat el nyár virágok nélkül: 2016-ban sem fogjuk hiányolni őket: újra visszatérnek, és meghódítják a gardróbunkat. A virágos darabokat letisztult, egyszerű fazonú és egyszínű ruhákkal, kiegészítőkkel érdemes kombinálni, így lesz igazán harmonikus a végeredmény. Az igazi melegben pedig jöhetnek a gyönyörű, virágmintás maxiruhák.

3. Csipke

A gyönyörű csipkecsodákat is a nagy visszatérők között köszönthetjük. Ősszel és télen a fekete és a burgundi árnyalatok voltak a legnépszerűbbek, most viszont a fehér és a pasztell hódít. Az egyik legnőiesebb viselet, bátran ajánljuk mindenkinek.

4. Rojtok

Az idei szezonban is találkozhatunk vidám rojtokkal, melyek főként a dzsekiken, szoknyákon, ruhákon kapnak főszerepet. A kiegészítőkön szintén jól mutatnak, érdemes kipróbálni a rojtokkal díszített szandálokat, de egy stílusos, rojtos táska is kitűnő ékszere lehet összeállításunknak.

 

Meglepő és merész változatok

2016 nyarának divatjában akad olyan irányzat, amely elsőre biztosan nagyon merésznek tűnik majd, de olyan is lesz, amelyet könnyen beépíthetünk mindennapi összeállításainkba.

 

Pizsamaparti

Kezdjük a sort az egyik legújszerűbb és talán legmeglepőbb trenddel. Idén a hálószobai divat az utcai viseletben is megjelenik majd: divatosak lesznek a hálóingekhez hasonló lágy, könnyű, selyemből készült ruhák, melyeket bőrdzsekivel is bátran kombinálhatunk. A nappali összeállításokban helyet kapnak az áttetsző csipketopok és rövidnadrágok. Igazán szexi és merész az új irányzat, ezért a hétköznapokban nehezen hordhatók ezek a darabok, de egy-egy különleges alkalomra szerintünk érdemes kipróbálni őket. Inkább a fiatalabb korosztálynak ajánlom.

 

Extrém alapdarabok

Az örök alapdarab, vagyis a fehér ing is az új idény főszereplője lett, most azonban egész más szerepet kapott, mint eddig. A tervezők a klasszikus megjelenés helyett a létező összes extrém variációt kipróbálták, hol félvállas, hol alul megcsavart fazonokat láthatunk, de az is előfordul, hogy hátul gombos változatban viselik a modellek. Kreatív megoldásokért azonban nem kell az üzletekbe rohanni – bátran kísérletezzünk otthon, lehet, hogy a jó öreg alapdarabból most valami extravagáns összeállítást alkotunk.

 

Romantikus masnik, fodrok

Divatosak lesznek a viktoriánus kort idéző magasított nyakú vagy puffos ujjú felsők és ruhák, persze modern vonalvezetéssel fűszerezve; így igazán izgalmas végeredményeket láthatunk majd az üzletek polcain. Ezenkívül jöhetnek a romantikus fodrok és masnik minden mennyiségben, hiszen ebben az idényben ezek is garantáltan trendinek számítanak majd.

 

Tükröm, tükröm…

Végezetül: hódítanak a tükrös, fényes felületek és anyagok. Lehet flitter vagy bármilyen egyéb díszítés, a lényeg, hogy idén csillogó ezüstben tündököljünk. Akár hétköznapra is választhatunk ilyen ruhadarabokat, csak arra kell ügyelnünk, hogy egyszerű, letisztult darabokkal kombináljuk őket. A kiegészítőknél is megjelenik ez a trend: sok-sok tükrös, fémes díszítésű cipőt és táskát tartogat nekünk a 2016-os év.

 

 

 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?