Szexi szabadidő- és túraruhák

<p>A hidegebb idő beálltával sem kell lemondanunk a kinti sportolásról. Sőt, ki kell használnunk a napsütéses napokat akár túrázásra, görkorcsolyázásra vagy csak épp egy jó sétára. Ahhoz, hogy kényelmesen tudjunk sportolni a szabadban, és a hűvösebb reggeleken se kelljen lemondanunk a reggeli futásunkról, megfelelő öltözékre van szükségünk. Először is a sportos ruházatnak melegítenie, védenie, szellőznie kell. A réteges öltözködés elengedhetetlen.</p>

Számos ruhadarab közül válogathatunk. Ősszel is bátran válasszunk divatosakat, színeseket. Az ősz nagy kedvence a zöld, lila, kék, bézs és a barna árnyalatai. A kabátok, széldzsekik, mellények szintén legyenek jó minőségű, esőálló anyagból, akár kapucnival ellátva, melyre bármikor szükségünk lehet az őszi időben.

A steppelt, bélelt mellények melegítik felsőtestünket, főleg a derekunkat, s közben a kezek szabadabban mozoghatnak. A vastag, bélelt mellényeket, kabátokat derékban gumírozott övvel karcsúsíthatjuk, és így jobban kiemelhetjük nőies alakunkat.

 

A kontrasztos berakással díszített és a vastagon steppelt, szegélyezett részek mind mutatósak. Az élénk színek a feketével jól párosíthatók, és ha zsebeink vagy a cipzárunk fényvisszaverő anyaggal van beszegve, még biztonságosabban sportolhatunk az őszi szürkeségben. Ha nagyon lemegy a hőmérséklet, a sapkát, sálat és kesztyűt se felejtsük otthon, ugyanis a legtöbb hőt az általuk fedett testrészeinken veszítjük el.

 

Élvezetes szabadidő jó szerelésben

Bármily meglepő is, a mai szabadidőruhák igenis tudnak szexisek lenni, még akkor is, ha nyúzásra-nyüvésre lettek tervezve. Egy divatos, kényelmes együttesben – néha nem kerül többe 30-40 eurónál – nagyobb lendülettel tudod élvezni szabadidődet.

 

Szexis pólók örökmozgóknak

Ha már talpig sportosba bújsz, nem árt, ha a pólód is követi a stílust. Az edzőteremben sem mindegy, hogy miben vagy, hiszen egy színes, vidám felső vagy egy divatos, lezser darab jobb kedvre deríthet, és hegyeket tudsz majd megmozgatni.

 

Sportos pulóverek nőkre szabva

Ezekben a ruhákban a futópályán sem kell szégyenkezni, de hegyet is bátran lehet mászni. Ráadásul sportos jellegükön túl rendkívül nőiesek, ezért biztos, hogy egy nő sem érzi majd kényelmetlenül magát bennük.

 

A Mango kecsesen sikkes, nőies darabjairól híres, és a sportos nőt sem képzeli el másképpen, mint talpig kifogástalanul. A New Yorker sem maradt el tőle. Az F&F kényelmes és mutatós szabadidőruhák bőséges választékát kínálja gyerekeknek, tiniknek, nőknek és férfiaknak egyaránt.

 

Sok melegítőt szettben lehet megvásárolni, de egyedülálló nadrágok is vannak, amelyeket bármivel kombinálhatunk kedvünk szerint. Manapság úgyis divatos, ha a szabadidő-együttes eltérő színű darabokból áll.

 

A Bon Prix webáruház szürke együttese bármilyen szabadidős tevékenységhez kiváló, ha kényelemre vágysz, és még jól is akarsz kinézni. A Quelle szürke tréningszerelése, derékban megkötős kardigánnal kombinált jógaruhája szintén jó választás lehet, s a Tchibo választéka ugyancsak bőven kínál variálási lehetőséget a megszokottól eltérő darabok kedvelőinek.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?