Mi van a maszk alatt?

<p>A tikkasztó nyári melegben sokan úgy gondolják, felesleges a smink, hisz a naptól csak leolvad. Ilyenkor a hírességek is lazábbra veszik megjelenésüket, és természetes szépségüket hangsúlyozzák. Néhány celeb így is bájos, míg másokat alig lehet felismerni.</p><p>&nbsp;</p>

AnnaLynne McCord, a 90210 sztárja saját magáról készítette a képet, és megosztotta közösségi oldalán, kiemelve, hogy a hírességek sem tökéletesek: nekik is vannak bőrhibáik, melyeket alapozóval és egyéb kozmetikai szerekkel fednek el.

Demi Lovato hasonló célból készítette a felvételt, mondván, hogy természetesen is lehet valaki szép. Jobb lett volna, ha azt mondja, hogy kevesebb sminkkel, mivel jól látható, hogy arcpirosítót, rúzst és szempillaspirált is használt. Így a dolog csalásnak minősül, ami bizony nem szép.

A 32 éves Beyoncé mindenhogy gyönyörű. Tipikus esete annak, amikor a mosolytól válik valaki ellenállhatatlanná.

Kate Hudson alig felismerhető, pedig egy kevés kozmetikumot ő is alkalmaz. Valamit vagy kihagyott, vagy elrontott, mert a 34 éves színésznő itt aztán nem látszik üdének, inkább kialvatlannak.

Leighton Meester több sminkes bakit is elkövetett, talán ezért döntött úgy, hogy a jógához inkább nem használ semmilyen kozmetikumot. Nincs is rá szüksége, hisz a bőre szinte hibátlan.

Kirsten Dunsttal nem az baj, hogy nem fedi el a hibáit, hanem az, hogy ápolatlannak tűnik. Szája repedezett, talán pici herpesze is van, bőre zsíros, szeme táskás, ráadásul még a füle is sebes.

Mondják, hogy az anyaság gyönyörűvé varázsol. Ezt biztosan olyan anyukákra mondják, mint Shakira, aki januárban hozta világra első gyermekét. A kolumbiai énekesnő szülés előtt sem takargatta magát festékekkel, többször lépett a nyilvánosság elé természetes szépségében.

Eva Longoria kimondottan azok közé tartozik, akiket alig lehet felismerni smink nélkül. Úgy látszik, több órát maszkírozza magát, mielőtt porcelánbaba-külsejével a fényképezőgépek kereszttüzébe lép.

Még a legismertebb celeb, Barbie is látható természetes varázsában, fogszabályozóval, karikás szemmel, szemölccsel. Talán divat lesz a sztárok körében, hogy nem használnak rúzst és szemhéjpúdert, ha már az egyik legidősebb örök szépség is felhagyott vele – ha csak kis időre is.

 

 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?