Sziasztok!

<p>Hát itt van! A sokak által várva-várt nyári szünidő. Én is örülök, nehogy azt higgyétek, nem, de azért hiányozni fog az iskola. Ti vártárok a szünetet? Pénteken elballagtak a kilencedikeseink, és megkaptuk a bizonyítványt; az enyém tiszta egyes lett. A mi iskolánkban az a szokás, hogy a nyolcadikosok kidíszítik a kilencedikesek osztályát. Képzeljétek, autó-versenypályát csináltak!</p>

Igazán szép lett, biztosan rengeteg munkával járt. Voltak kockás zászlók, versenyautók, szerszámok. Alig akartam hinni a szememnek. A ballagás is szép volt: a nagyobbak sírtak, hogy elmennek a barátaik, az elsősök meg csodálkozva nézték, mi történik, hisz ők még nem láttak ilyet. A Ti iskolátokban milyen volt a ballagás?

Jaj, majdnem elfelejtettem! Nekem is van egy ajándékom! Kisorsoltam a gyermeknapi játékok nyerteseit. Akik részt vettek a játékokban, keressék meg, mi mindent nyertek!

Kellemes nyári szünidőt!

Legyetek jók!

Huncutka

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?