Veszélyben az ember

3. rész

2010. április 26. – hétfőAjbak Szamangan tartomány fővárosa, kb. 100 km-re Mazartól, 20 ezer lakossal. Az odafelé vezető út festői. Félúton egy szoroshoz érünk, jobbról-balról hegyek vesznek körül. Lábuknál zöldell a fű, a bokrok, a fák. Lélegzetelállító.

3. rész

2010. április 26. – hétfő
Ajbak Szamangan tartomány fővárosa, kb. 100 km-re Mazartól, 20 ezer lakossal. Az odafelé vezető út festői. Félúton egy szoroshoz érünk, jobbról-balról hegyek vesznek körül. Lábuknál zöldell a fű, a bokrok, a fák. Lélegzetelállító. A települések közelében sárból-agyagból épített falak húzódnak. Jelzik, kinek mekkora földje van, mire tart igényt. Velünk ellentétben az itteniek mindig ezeket építik meg először. Sokszor látunk üresen álló bekerített területeket, néha omladozó falakkal körülvéve.
Az iskola, amelyet ma meglátogatunk, fogyatékos gyermekekkel foglalkozik.

Részletek a Vasárnap aktuális számában!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?