Jön az ősz – a divatban is

Esernyő vagy esőkabát?
Biztosan ismerik azt az érzést, amikor a nyolcórás munkaidőt ledolgozták, teleaggatva bevásárlótáskákkal sietnek a túlzsúfolt autóbuszra, természetesen esik, s görcsösen szorongatják az esernyőt, hogy védelmet nyújtson az időjárás szeszélyei ellen.



Esernyő vagy esőkabát?

Biztosan ismerik azt az érzést, amikor a nyolcórás munkaidőt ledolgozták, teleaggatva bevásárlótáskákkal sietnek a túlzsúfolt autóbuszra, természetesen esik, s görcsösen szorongatják az esernyőt, hogy védelmet nyújtson az időjárás szeszélyei ellen. Ennek azonban vége, kedves Hölgyeim! A divattervezők idén végre gondoltak Önökre! Esőkabát! Hosszú esőkabát a föld színeiben, amely cseppet sem vesz el eleganciájukból. Biztosan jól illik majd kosztümjükhöz, hiszen tartós és fényes anyagból készült. Az idei kínálatban a konzervatívabb hölgyek a klasszikus esernyőket is megtalálják hasonló színekben. Az urak pedig továbbra is a hagyományos sötét színű esernyőket hordják. A fekete, sötétkék és sötétzöld színűek dominálnak, egyszerű markolattal. A férfiak idén semmi újdonságra nem számíthatnak.

Retikülök, diplomatatáskák, aktatáskák

Váll-, diplomata vagy aktatáska választásakor mindig gondolnunk kell arra, hogy hol dolgozunk, mennyi iratot szállítunk, és racionálisan kell döntenünk. Az urak többnyire olyan diplomatatáskát választanak, amelyben az iratok ugyan nem gyűrődnek össze, de amely betekintést enged gazdája magánéletébe. És a dolgokat csak úgy lehet kivenni belőle, ha stabil helyre tesszük le. Praktikusabbnak bizonyulnak ezért az úgynevezett stewardesskofferek, mivel lényegesen kisebbek, és oldalról vagy felülről egyaránt nyithatók. Ami pedig a lényeg, hogy hölgyek számára gyártják őket. Klasszikus fekete színben készülnek. A retikül kiválasztáskor nem kell ennyi szempontra tekintettel lenni, a hölgyek, bátran szabadon engedhetik fantáziájukat. Egy szabály azonban mindig érvényes: legyen mutatós és praktikus! Ebből a két kritériumból sosem szabad engedni.

Apró részletkiegészítő

Ahhoz, hogy külsőnk kifogástalan legyen az irodában, hivatalban, de akár baráti társaságban is, gondolnunk kell néhány kiegészítőre. Ezek a kösztümök és öltönyök elengedhetetlen részei. A kevesebb gyakran többnek bizonyul. Erre leginkább az apró részleteknél ügyeljünk. A hölgyek egyszerű ékszerrel karjukon vagy nyakukon igazán semmit sem ronthatnak el. Az uraknál továbbra is az egyszerű kivitelezésű karóra dominál. Hiszen az égtájak szerinti tájékozódásra csak akkor van szükség, ha az irodai munkát búvárkodással kombinálják. Csak Önökön múlik, hogy bőr vagy ezüstszínű óraszíjat választanak hozzá. Végül figyelem! Arany nyakláncukat viseljék inkább az ing vagy blúz alatt. A legbiztonságosabb azonban, ha otthon hagyják a családi ékszerek között. l

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?