10 tipp a ráncok ellen

Maszkok Ha bőrét azonnal fel szeretné frissíteni, próbáljon ki néhány lifting maszkot.


Maszkok Ha bőrét azonnal fel szeretné frissíteni, próbáljon ki néhány lifting maszkot. Hetente egyszeri rendszeres használattal az arcbőr hosszú távú kisimulását érheti el.


Hidratáló kozmetikai készítmények A ráncképződést és öregedést leginkább befolyásoló tényező az arcbőr nedvességének hiánya. Legfontosabb feladat tehát a dehidratálódás elkerülése. Zsírosabb arcbőrű hölgyeknél is fennáll ez a veszély. A száraz és zsíros bőr egyaránt kiszáradhat.


A fiatalság elixírje Az alaposan megtisztított arcbőrre naponta egyszer vagy tíz-tizenkét napon át tartó intenzív kúraként alkalmazzunk kapszulában kapható, arcbőr kisimítására szánt szérumot. Ezután nappali, esetleg éjszakai krémet vegyünk fel.


Arctisztító tejek, zselék Ha a ráncok elleni harcot végleg meg szeretné nyerni, speciális regeneráló termékeket használjon az arcbőr tisztításához.


Arctorna A gyakori mimikai gyakorlatok szintén regeneráló hatásúak lehetnek. Elősegítik az arcbőr feszességét, lelassítják a ráncképződés folyamatát.


Ránctalanító krémek Elég néhány cseppet naponta kétszer belemasszírozni a bőrünkbe, és az eredmény pár héten belül látható lesz. A már meglévő ráncok eltűnnek, az újak képződése pedig megáll vagy lelassul. A ránctalanító szemkrémek ugyanis visszaadják a bőr sejteinek eredeti rugalmasságukat.


Fiatalító maszkok Azonnali hatású kúrák a szemre is vannak. A kozmetikai cégek erre is gondoltak. Olyan maszkokat hoztak forgalomba, amelyek speciálisan a szem körüli bőr megnyugtatására készültek. Öt-tíz percen belül képesek eltüntetni a fáradtság összes jelét, a sötét foltokat, de az apró ráncokat is. Nagyszerű hatásukat bármikor ki lehet próbálni.


Speciális módszerek Mint már említettük, a kiszáradt bőr rendkívül hajlamos a ráncképződésre. A különböző kozmetikai készítményeken kívül, amelyek megszüntetik ezeket a tüneteket, házilag készített pakolásokat is alkalmazhatunk. Elég néhány, vízben áztatott teazacskó.


Hűsítő borogatás A hideg borogatás kedvezően hat az elfáradt bőrre, főleg a szem környékén. Eltünteti a sötét köröket, és egyben nyugtató hatású. Próbáljon ki egy egyszerű zselés maszkot pár percre a hűtőbe tenni, majd szemére helyezni (természetesen ezt más kozmetikai készítménnyel is ki lehet próbálni). Meglátja, mennyire felüdíti.


Nappali és éjszakai krémek Ha úgy érzi, arcbőre lassan veszteni kezd feszességéből, rugalmasságából, és egyre több ránc jelenik meg rajta, elkövetkezett a legalkalmasabb pillanat nappali és éjszakai krémjének ránctalanító krémekre való lecserélésére.

Az öregedés könyörtelen, de természetes folyamatát nem tudjuk megállítani, teljesen tehetetlenek mégsem vagyunk. Éppen ellenkezőleg. Csak rajtunk múlik, hogy harmincéves korunkban huszonkettőnek, harmincnak vagy éppen negyvennek fogunk-e kinézni. Az idővel szembeni harcra azonban jól fel kell készülnünk.##

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?