Milyen az idei frizuradivat?

Mučka Denisza fodrász

Ha a színre gondol: főleg három szín dominál: a terrakotta, a mélybarna és a homokszín.
Szőkéből most kétfajta a divatos: a mélyszőke sötétebb tincsekkel és a hideg szőke.


Mučka Denisza fodrász

Ha a színre gondol: főleg három szín dominál: a terrakotta, a mélybarna és a homokszín.

Szőkéből most kétfajta a divatos: a mélyszőke sötétebb tincsekkel és a hideg szőke. Természetesen rövid, kócos, tépett a menő frizura.

Ha valaki ragaszkodik a hosszú hajhoz, akkor ez csakis lesimított, egyenes legyen, frufruval. Az előrejelzések szerint egész télig ez lesz a divat. A csavaró például már egyáltalán nem divat.

Egy frizura csak akkor valóban szép, ha a haj egészséges, megkap minden szükséges tápanyagot, s óvjuk a kiszáradástól. Itt szeretnék kitérni a korszerű hajápolás fontosságára. Az ápolásnak három fontos összetevője van: a sampon, az olaj és a balzsam. Nyáron különösen az olaj fontos. Az olyan készítmény, amely jojoba- és pálmaolajat tartalmaz, nem engedi, hogy a nap kiszárítsa a hajat. Ám ha mégis megtörténik, nem marad más hátra, mint a ceramit- és hidratáló kúra, amelyet csak fodrászszalonban lehet elvégezi. Ezért jobb megelőzni, mint kezelni a bajt. *

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?