KLIKK-ezz velünk!

Ez a csodálat még Nagy Ferónak szólt.

Hogy is kell KLIKK-ezni?
Úgy, hogy az ember minden ingóságát összepakolja egy hátizsákba, legközelebbi hozzátartozói előtt szóba hozza, mennyire is anyagias ez a világ (ez általában beválik), majd megcsókolja az ajtófélfát, és fél nappal később már vígan lógatj


Ez a csodálat még Nagy Ferónak szólt.

Hogy is kell KLIKK-ezni?

Úgy, hogy az ember minden ingóságát összepakolja egy hátizsákba, legközelebbi hozzátartozói előtt szóba hozza, mennyire is anyagias ez a világ (ez általában beválik), majd megcsókolja az ajtófélfát, és fél nappal később már vígan lógatja a lábát az érsekújvári Sziget partjáról a Nyitrába.

A Velkopopovický Kozel (ez egy sörmárka! – a szerző megj.) előnevet is viselő KLIKKFEST idén kerül sorra tizedszer. Az első ízben 1993-ban diákok által szervezett találkozó mára az ország egyik legrangosabb zenei rendezvényévé nőtte ki magát. Ami érdekessé teszi, az mindenképp a zenei stílusok kavalkádja, valamint a kísérőprogramok gazdagsága.

Kit láthatunk-hallhatunk az idei KLIKK-en? A magyar mezőnyből ott lesz a M.É.Z., Ganxta Zolee és a Kartel, a Hollywoodoo, a Phoenix, a Rómeó Vérzik, a Ladánybene 27, a Rockin‘ Rockcats, valamint a Radics Béla Revival Band. Az igazi nagyágyú Mike Dread – akit a reggaehívők Bob Marleyvel egy napon szoktak említeni –, valamint népi zenekara. A funky hívei minden bizonnyal élvezettel fogják hallgatni az izlandi Mezzofortét, amely csak és kizárólag a KLIKKFEST végett látogat e kies végekre.

A koncerteket kísérő „huncutságok“ közül mindenképp ki kell emelnem, hogy a hagyományokhoz híven idén is lesz „vércsapolás“, melynek lényege, hogy aki a bejáratnál véradás iránti hajlamot mutat, az a napi ingyenes belépő mellé egy háromszáz korona értékű élelmiszercsomagot is kap, amely – táborozások alkalmával – egy kisebb „család“ heti szükségletének fedezésére elegendő. De lesz könyvkiárusítás is; az érdeklődők az „átkosból“ átmentett szellemi kincseket (például Lenin összes, Gottwald elvtárs böffenései) vásárolhatna meg potom áron. Majd bemutatkozik a Naarden–Érsekújvár Szellemi Híd Polgári Társulás, mely az egykori vár romjai egy részének megmentését tűzte ki célul.

Zene és barátság határok nélkül három napban, július 10-étől 12-éig között.

Tehát: KLIKKFESTRE fel! *

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?