Ízek, korok, hangulatok Esztergomban

Ízek-Korok-Hangulatok
Esztergom |

Hatodik alkalommal rendezik meg Esztergom történelmi városrészében, a Vízivárosban az Ízek-Korok-Hangulatok nevű kulturális-gasztronómiai fesztivált.

 

A fesztivál tegnap kezdődött és holnap ér véget, helyszínei a Mindszenty tér, a Kis-Duna sétány és az Erzsébet park. A szervezők minden napra valamilyen meglepetéssel készülnek. A látogatók a hagyományőrző csapatok bemutatói és a hétköznapi életet megjelenítő táborképek megtekintése, illetve kipróbálása mellett nyomon követik Sir Lancelot útját Camelotba, részesei lehetnek egy középkori vásári forgatagnak, megkereshetik a környék összes boszorkányát és a csatába induló János bácsival is találkozhatnak. A gyerekeket minden nap középkori gyereksarok, kosárhinta és szalmadühöngő várja.

Ma 13 órakor kezdődik a hagyományőrző egyesületek felvonulása. A nagyszínpadon 14 órakor Bolondóci Boldizsár mutatkozik be, 16 órától a Blues and Roll zenél. 19 órakor tartják az Esztergom étele nevű verseny eredményhirdetését. 20 órakor retró parti kezdődik. Holnap 13 órakor a hagyományőrző egyesületek felvonulásával folytatódik a fesztivál. A nagyszínpadon 14 órától a Marching Jazz Band, 16 órától Csótánydzsó, 19 órától Marble Mist, 21 órától a Magna Cum Laude zenél.

A fesztivál programjaira és koncertjeire a belépés ingyenes.

Kapcsolódó cikkünk
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?