Védekező szerediekre számít a DAC

DAC
Dunaszerdahely |

A DAC ma este (19.00) hazai pályán fogadja a bajnokság nyolcadik helyén álló Szered csapatát a labdarúgó Fortuna Liga 7. fordulójában.

 

A csallóközi csapat a második helyről várja a találkozót, két ponttal lemaradva az éllovas Slovantól. A DAC eddig még nem kapott ki a bajnokságban, három győzelem és három döntetlen a mérlegük. Az újonc szerediek eddig hét pontot gyűjtöttek, két győzelem mellett egy döntetlen és három vereség szerepel a nevük mellett.

Kristián Koštrna, a hazaiak jobbhátvédje a klub hivatalos honlapján így vélekedett az összecsapásról: „Nehéz mérkőzés lesz. Azt feltételezem, hogy a vendégcsapat a védekezésre rendezkedik be, és mi próbálunk meg majd alkotni. Minőségibb a játékoskeretünk a Szeredénél, egyénileg is képzettebbek vagyunk, és a labdát is mi birtokoljuk többet. Minél hamarabb meg kell szereznünk a vezetést, azután teljesen megváltozik majd a játék képe. Viszont ha sokat várat magára az első találatunk, akkor ők is megérzik az esélyt és veszélyesek lehetnek.”

 

Kapcsolódó cikkünk

A dunaszerdahelyiek legjobb góllövője az elefántcsontparti Vakoun Bayo, aki már négyszer zörgette meg az ellenfelek hálóját. Ez a szám lehetne több is, hisz a támadó nagyon sok ziccert ront, főleg lábbal. Erre még a zsolnaiak elleni mérkőzés után tért ki vidáman Ľubomír Šatka, a DAC védője: „Az öltözőben már csak nevetünk rajta. Mindig mondjuk neki, hogy inkább pörgesse fel magának fejre a labdát, ha egyedül megy a kapussal szemben. Ő egy fiatal srác, és fontos része a csapatnak. Ha elkezd dolgozni a helyzetkihasználásán, még ennél is fontosabb tagja lesz a csapatnak.” (mgy, fcdac.sk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?