Erik Tomáš belépett a Smerbe

Erik Tomáš
Pozsony |

Erik Tomáš parlamenti képviselő, a Smer-SD és Robert Fico volt kormányfő médiatanácsadója belépett a Smer-SD pártba. Ezt a közösségi oldalán jelentette be azt is hozzátéve, hogy a tagságát a Smer-SD Pozsonyi Járási Tanácsa egyhangúlag szavazta meg.

 

„Sokakat meglephet, hogy erre csak ennyi év után került sor. A kommunikáció területén folytatott szakmai tevékenységemnek nem volt feltétele a párttagság. 2016-tól azonban a Smer-SD képviselője és politikusa vagyok, ezért úgy tartom helyesnek, ha belépek a pártba” – magyarázta Tomáš.

 

„Olyan időszakban lépek be a pártba, amikor az nem a fénykorát éli, ezért még őszintébbnek számít ez a lépés. Továbbra is nagy lehetőséget látok arra, hogy stabilitást, erős szociális programot és stratégiai megoldásokat kínáljunk az embereknek” – állapította meg.

Tomáš folytatni akarja a munkáját a Szociális Bizottságban, amelyben sikerült elérnie az állami és közalkalmazottak éjjeli, hétvégi és ünnepek alatti munkabérének az emelését, illetve a komoly egészségkárosodással élők járadékemelését is. „A maximális nyugdíjkorhatár bevezetéséről szóló alkotmánytörvény társszerzője vagyok, és most egy olyan törvény előterjesztésén dolgozom, amely az állami és közszférában dolgozók fizetését 20 százalékkal emelné” – tette hozzá Erik Tomáš.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?