Megkéseltek egy férfit Kassán, a gyanúsított le akart ugrani a tetőről a Luník IX-en

luník
Kassa |

Rátámadtak egy 31 éves férfira szerda délután Kassa belvárosában. A gyanúsítottakat a rendőrség a Luník IX lakótelepen kereste, ahol egy figyelmeztető lövést is leadtak.

„A tettes kést szúrt a sértett nyakába és többször is megvágta a kezét. A sérült azonnali orvosi ellátásra szorult” – közölte Jana Mészárová, a Kassai Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A támadás után azonnal nyomozni kezdtek a tettesek után. A Luník IX lakótelep átvizsgálása után rátaláltak a két gyanúsítottra, de nem voltak hajlandók együttműködni.

A férfi nem reagált a rendőrök felszólítására. Később azt mondta, hogy

„nem megy a sittre, inkább leugrik a tetőről”.

„Mivel komolyan tartani lehetett attól, hogy a férfi beváltja a fenyegetést, további erősítést hívtak a helyszínre, valamint egy közvetítőt és a mentőket is. A rendőrök ezt követően szóba elegyedtek a férfival és a szüleivel közösen sikerült őt lecsillapítaniuk” – tájékoztatott Jana Mésarová.

„A beavatkozás helyszínén közel kétszáz személy gyűlt össze, ezért a járőrök erősítést kértek. Az egyik gyanúsítottat kényszerítő eszközök alkalmazásával fogták el” – közölte lapunkkal Mésárová. Hozzátette, figyelmeztető lövést is leadtak, senki sem sérült meg. A másik gyanúsított a közeli erdőbe menekült. „Őt továbbra is nagy erőkkel keresi a rendőrség” – zárta Mésárová. (nr, TASR)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?