Beszólt a papagáj a megmentésére siető tűzoltónak

papagáj

Jessihez azért kellett kihívni a tűzoltókat, mert három napra fennradt a szomszédos ház tetején. 

A türkiszkék-sárga ara megszökött edmontoni otthonából, gazdái pedig nagyon aggódtak érte. Attól féltek, a madár nem fog lerepülni - írta a Huffpost.

Parrot owner: To bond with her say 'I love you'
Firefighter: 'I love you'
Jessie the Parrot: 'I love you'
Jessie then turned the air blue & flipped the firefighter the bird. Read the story of the potty-mouthed parrot in Cuckoo Hall Lane https://t.co/Th2nlVkOJ8 © @PaulWood1961 pic.twitter.com/FSRCElx80V

— London Fire Brigade (@LondonFire) 2018. augusztus 14.

A madár tulajdonosa azt tanácsolta a megmentésére siető tűzoltónak, hogy próbálja meg becézgetéssel magához csalogatni az állatot.A tűzoltó így is tett. Azt mondta Jessinek: "Szeretlek", de erre otromba választ kapott a madártól. Azt mondta neki: "B... meg". 

A papagáj persze azt sem hagyta, hogy lesegítsék a tetőről. Amint a tűzoltó érte nyúlt, lerepült egy közeli faágra, majd onnan gazdája vállára.

(origo.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?