Mallorcára költözik Michael Schumacher és családja

Michael Schumacher-kiállítás nyílik jövőre Kölnben
Andratx |

A Forma–1 hétszeres világbajnoka öt éve szenvedett síbalesetet, azóta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt. Eddig Olaszországban ápolta egy orvosi csapat, most a család Mallorcára költözik.

 

Egy svájci lap, a L'illustré beszámolója alapján több újság is hozza a hírt, hogy a Schumacher család a Mallorca szigetének dél-nyugati csücskén található Andratx városában vásárolt meg egy birtokot, költöznek. A 30 millió euróért megszerzett nyaraló korábban a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez tulajdona volt.

„Hivatalosan is megerősíthetem, hogy Michael Schumacher és családja ide költözik a városunkba, és minden készen áll a fogadásukra” – fogalmazott a lapnak Andratx város polgármestere, Katia Rouarch, aki megerősítette azt is, hogy külön felhívta a helyi rendőrök figyelmét a Schumacher család fokozott biztonságának garantálására, különös tekintettel a privát szféra védelmére.

A lap szerint a birtok egy valódi erődítmény, nagyjából 20 perc autóútra található a sziget fővárosától, Palma de Mallorcától.

 

Gravement handicapé depuis près de cinq ans, l’ancien champion du monde de Formule 1 Michael Schumacher va s’installer en Espagne. Tous les détails à découvrir ce matin en kiosque dans @Lillustre. #MichaelSchumacher #Mallorca #Formule1 pic.twitter.com/ycZk82eiPF

— Arnaud Bédat (@ArnaudBedat) 14. augusta 2018

A karrierje során 91 F1-es futamgyőzelmet szerző Schumacher öt éve, 2013 december végén szenvedett súlyos síbalesetet, amely után fél évre mesterséges kómába helyezték, s tulajdonképpen azóta nem mutatkozott nyilvánosan a korábbi hétszeres bajnok pilóta.

A legutóbbi hivatalosnak tekinthető információ állapotáról, hogy egyik ügyvédje, Felix Damm egy német bíróság előtt 2016 szeptemberében elmondta: ügyfele nem tud járni. Schumacher az elmúlt éveket Olaszországban töltötte, ahol egy 10-15 fős orvosi csapat ápolta. (HVG)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?