Mandzukic lemondta a válogatottságot

Mandzukic
Zágráb |

A világbajnoki ezüstérmes Mario Mandzukic kedden bejelentette, hogy nem szerepel többé a horvát labdarúgó-válogatottban.

"Az ezüstérem új energiával töltött fel, és megkönnyítette számomra ezt a lehetetlen döntést. Valóra váltottuk az álmaikat, történelmi sikert arattunk, és éreztük a szurkolóink hihetetlen szeretetét. Ez az egy hónap, valamint a hazatérésünk pályafutásom legfontosabb emléke marad" - írta közösségi oldalán a Juventus 32 éves csatára.

Mandzukic 2007 óta 89 alkalommal lépett pályára a horvát válogatottban és 33 gólig jutott.

Üzenetében köszönetet mondott minden edzőjének, a szakmai stábnak, a csapattársainak és a szurkolóknak, akik az elmúlt években mindig mögötte álltak.

Kapcsolódó cikkünk
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?