Ezer osztrák rendőr fogadja a Slovan szurkolóit

El-selejtező slovan

Mintegy ezer osztrák rendőr fogadja a Slovan Bratislava szurkolóit, akik csapatukat kísérik el a labdarúgó Európa-liga-selejtező harmadik fordulójának csütörtöki, bécsi visszavágójára.

A szlovák együttes csütörtökön, a párharc első felvonásán 2-1-re legyőzte a vendég Rapid Wient, akkor nem történt szurkolói rendbontás. Az osztrákok biztonsági szempontból mégis kiemelt kockázatúnak ítélték a bécsi visszavágót, és ennek megfelelően mintegy ezer rendőr teljesít majd szolgálatot, több tartományból is a fővárosi kollégák segítségére érkeznek.

Patrick Maierhofer rendőrségi szóvivő elmondta: a stadionban és annak környékén 300-an teljesítenek majd szolgálatot, míg társaik a határnál és Bécsben vigyáznak a rendre. A Slovan-drukkerek nem hivatalosan szervezett keretek között, hanem egyénileg érkeznek majd a találkozóra.

Az osztrákok 1000-1200 szlovák drukkert várnak a mérkőzésre, akik közül számításaik szerint mintegy 400-600 szurkoló biztonsági szempontból kockázatosnak tekinthető.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?