Torontói tenisztorna - Nadal a 80. tornagyőzelmét aratta

nadal
Toronto |

A világelső spanyol Rafael Nadal két szettben legyőzte a görög Sztefanosz Cicipaszt az 5,3 millió dollár (1,4 milliárd forint) összdíjazású keménypályás torontói férfi tenisztorna döntőjében, és pályafutása 80. tornagyőzelmét aratta. 

A vasárnapi finálé 1 óra 41 percig tartott, és a sima első játszmát követően a második csak a rövidítésben dőlt el.

A 32 éves Nadal negyedik alkalommal diadalmaskodott a rangos viadalon, idén ötödször ünnepelhetett trófeával a kezében, míg Masters-tornákon 33. alkalommal nem talált legyőzőre.

A vesztes Cicipasz - aki a döntő napján ünnepelte 20. születésnapját - karrierje során másodszor jutott ATP-torna döntőjébe. Áprilisban, Barcelonában szintén Nadaltól kapott ki a fináléban, bár akkor salakon sokkal simábban (6:2, 6:1) alakult a mérkőzés.

Eredmény, döntő:
Nadal (spanyol, 1.)-Cicipasz (görög) 6:2, 7:6 (7-4)

Kapcsolódó cikkünk
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?