Gerard Piqué lemondta a válogatottságot

Gerard Piqué
Tanger |

Gerard Piqué szombaton megerősítette: visszavonul a spanyol labdarúgó-válogatottból - közölte Twitter-oldalán a spanyol szövetség.

 

Az FC Barcelona 31 esztendős védője a Sevilla elleni spanyol Szuperkupa-összecsapás előtti sajtótájékoztatón közölte: tájékoztatta az új szövetségi kapitányt, Luis Enriquét - korábbi klubedzőjét - arról, hogy korábban meghozott döntésének értelmében nem szerepel többet a nemzeti együttesben.

"Ez egy gyönyörű időszak volt, számos sikerrel" - fogalmazott Piqué, aki 103 alkalommal öltötte magára a válogatott mezét és ötször volt eredményes. A csapattal 2010-ben világbajnok, 2012-ben Európa-bajnok lett, míg 2013-ban ezüstérmet nyert a Konföderációs Kupán. Utoljára az oroszországi világbajnokságban szerepelt a válogatottban.

A bajnoki címvédő és a spanyol Király Kupában is aranyérmes Barcelona ellenfele a kupadöntős Sevilla lesz a vasárnapi Szuperkupa-mérkőzésen, amelyet a marokkói kikötővárosban, Tangerben rendeznek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?