Kacsának bizonyult a Vágban úszkáló krokodil története

krokodil a vágban
Galánta |

Júliusban krokodilt keresett a rendőrség a Vágban Galgócnál. A napokban egy felhasználó gumi krokodilt fotózott a Kaskády víztározóban, eljárás indulhat ellene.

Nemrég különös felvételt tett közzé a rendőrség a legnagyobb közösségi portálon. A videón látható, hogy - a rendőrség - szerint egy krokodilra emlékeztető állat úszik a Vágban. Egy nő bejelentést tett a felvétel miatt, a hatóság a helyszínen ellenőrizte a helyzetet, de nem látták a trópusi ragadozót. “Nehéz megállapítani, hogy mi van a videón, de a biztonság kedvéért legyenek óvatosak” - figyelmeztet a rendőrség a közösségi portálon működő hivatalos oldalán. Leszögezik, hogy nem a rendőrség találgatásáról, hanem valódi bejelentésről van szó. A hét közepén egy újabb fotót tett ek közzé az oldalon, a felvételen jól látható, ahogy egy krokodil kimászik a vízből, a felhasználó azt állította, hogy a kép Galántához közeli Kaskády víztározónál készült. A rendőrség oldalán megjegyzik, hogy képernyőfelvételről van szó, de foglalkoznak az üggyel. “A felhívásra reagálva a felhasználó bevallotta, hogy egy felfújható játékról van szó” - tájékoztatta lapunkat Mária Linkešová a Nagyszombati Kerületi Rendőrfőkapitányság szóvivője.

Linkešová felhívta a figyelmet arra, hogy ha valaki megtévesztő információkat terjeszt az interneten, amelyek nyugtalaníthatják a lakosság egy részét, rémhírterjesztés címén bűncselekményt követhet el. (béva)

Kapcsolódó cikkünk
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?