Hihetetlen: gyereknek álcázták a cápát, így lopták ki egy texasi akváriumból (VIDEÓ)

cápalopás

Elképesztő eset történt a texasi San Antonio akváriumban: két férfi és egy nő gyereknek álcázva, babakocsiban lopott el egy cápát.

A csapat vesztére a biztonsági kamerák rögzítették, ahogy odamennek ahhoz a medencéhez, ahol a látogatók benyúlhatnak a vízbe és hozzáérhetnek az állatokhoz. A videón jól látszik, hogy egy darabig álldogálnak, majd az egyik férfi határozottan odalép a medencéhez, kiveszi a vízből az állatot és elsétál vele:

A cápát rögtön vizes lepedőbe csavarták, majd egy szobában beletették egy vödörbe. Ezen a ponton újra megjelennek a felvételen, ahogy a vödröt elrejtik egy babakocsiban, majd eltolják.

Az egyik alkalmazott kiszúrta őket, így Jenny Spellman, az akvárium menedzsere a parkolóban utolérte őket. Addigra viszont az állatot már betették a csomagtartóba. 

Bár a cápa meglett, sajnos elég valószínű, hogy nem fogja túlélni a kalandot, mert a vödörben, amiben szállították, korábban fehérítő volt – írja a Gizmodo.

(hvg.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?