Késsel támadt egy palesztin egy ciszjordániai telep lakóira

véres kés
Jeruzsálem |

Késsel támadt egy palesztin csütörtökön éjjel Givat-Benjamín ciszjordániai zsidó telep lakóira és hármat megsebesített. A támadót agyonlőtték. 

"Egy terrorista beszivárgott a telepre és megkéselt három polgárt. A terroristát lelőtték" - közölte a hadsereg. Az izraeli média szerint a merénylőt egy civil lőtte le, a helyi polgári védelem egyik tagja.

A hadsereg közleménye szerint a három sebesültet egy jeruzsálemi kórházba szállították. Közülük egy állapota válságos, egyé pedig súlyos. A harmadik megtámadott csak könnyebben sérült meg. 

Az utóbbi két évben Izraelben jó pár palesztin támadás történt, főként késsel követették el őket, számuk ugyanakkor épp az utóbbi hónapokban gyérült, amikoris kiélezettebbé vált az izraeli-palesztin viszony. A Gázai övezet határánál palesztinok heti rendszerességgel tüntetnek, és a demonstrációk során izraeli határvédők már legalább 140 palesztint lőttek le.
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?