Nem kapott pezsgőt a repülőgépen, ezért dührohamot kapott egy nő

Stuttgart |

<p>Ötezer euró bírságot kellett fizetnie annak a svájci nőnek, aki dührohamba tört ki a Swiss Airlines egyik repülőgépének fedélzetén, mert nem kapott pezsgőt, és a járatnak emiatt a menetrendben nem szereplő leszállást kellett végrehajtania Stuttgartban.</p>

A Moszkva és Zürich között közlekedő járat business osztályán utazó 44 éves nő agresszívvá vált, amikor az utaskísérők megtagadták, hogy újabb pohár pezsgőt kapjon. A pilóta akkor döntött a stuttgarti leszállás mellett, amikor a dühöngő utas végigrohant az ülőhelyek közötti folyón és megtámadta az egyik utaskísérőt - közölte vasárnap a német rendőrség. Hozzátették, hogy az utasok nem voltak veszélyben.

A leszállás után a nőt átadták a helyi rendőrségnek, és hajlandó volt kifizetni az ötezer eurós bírságot. Egyelőre nem tudni, hogy számíthat-e további több tízezer dolláros büntetésre, amiért be kellett iktatni egy plusz leszállást.

A stuttgarti repülőtér szóvivője közölte, hogy az Airbus A320 típusú repülőgép fedélzetén lévő másik 43 utas és a személyzet 45 perc után folytathatta útját Zürichbe.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?