Továbbra sem tudni, mi lesz a Kártyavár sorsa Kevin Spacey kirúgása után

Baltimore |

<p>A Kártyavár című népszerű amerikai tv-sorozat stábja két hétig még kapja a fizetését, de még nem tudni, hogy végül is elkészül-e az utolsó, befejezetlen évad, a hatodik, amelyben a Netflix internetes műsorszolgáltató és a gyártással megbízott cég nem hajlandó szerepeltetni a molesztálási ügybe keveredett főszereplőt, Kevin Spaceyt.</p>

A Baltimore Sun című lap szerint a gyártó, a Media Rights Capital (MRC) produkciós cég elektronikus levélben értesítette a stáb tagjait, hogy a kényszerszünet ellenére december 8-ig folyósítja a járandóságukat, és a továbbiakról e határidőig kapnak értesítést. 

Az elmúlt két hónap olyan próbatétel elé állította a stáb tagjait, amilyet senki sem láthatott előre - jegyzi meg a köremail, amely hangoztatja, hogy "a produkció több egyetlen személynél". 

A hatodik évadot a marylandi Baltimore térségében forgatják, a produkción 250-300 ember dolgozik. A tv-sorozatban Spacey alakítja a főszereplőt, egy skrupulusok nélküli amerikai elnököt. Az 58 éves filmsztárt mások mellett a Kártyavár nyolc munkatársa vádolta meg szexuális zaklatással. 

KOMMENTÁRUNK A TÉMÁBAN: RAGADOZÓ ZSENI

A molesztálási vádak nyomán a megrendelő Netflix és a gyártó, az MRC előbb felfüggesztette a forgatást, majd november 3-án úgy döntött, hogy nem szerepelteti többet Kevin Spaceyt a népszerű sorozatban, és megszüntet mindennemű kapcsolatot az Oscar-díjas színésszel.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?