Nem bírta a feleség a mániás takarító férfival

<p>Egy fiatal egyiptomi asszonyka két hétig volt férjnél, amikor egy nap dühösen rontott be a bíróságra, mondván, azonnal el akar válni, nem tud tovább élni a férjével.&nbsp;</p>

A Masrawy című egyiptomi lap szerint a 28 éves Maha a családjogi bíróságon elmondta: igaz, hogy még szereti a férjét, Mohammadot, akit két évvel ezelőtt ismert meg. Ám a közös élet maga a pokol. „Mániás, és ezt nem bírom tovább elviselni” – panaszkodott. „Semmihez sem volt szabad hozzáérnem” – nyilatkozta a HuffPost szerint a hazai lapnak, amelyik felfigyelt a furcsa esetre. Otthon mindent a férfi csinált: állandóan főzni, takarítani akart, minden háztartási munkát magára vállalt. Az összes tárgynak megvolt a saját, pontos helye, Mohammad a legapróbb eltéréseket is észrevette. Maha még a tévé távirányítóját sem tehette le bárhová, csak a megszokott helyre. A feleség akkor vesztette el végérvényesen a türelmét, amikor férje alkalmazottakat vett fel a korábban általa irányított cégébe, azért, hogy ő otthon maradhasson és takaríthasson. Mahának pedig ülve kellett néznie, hogyan takarít.  Az egészben az a legröhejesebb, hogy amikor Maha az anyóshoz fordult, az csak értetlenül bámult. Fia ugyanis korábban mindig vehemensen tiltakozott, ha valami házimunkát kellett csinálnia. A történet felkerült a netre is, az emberek pedig emígy reagáltak: „Remélem, legközelebb olyan férjed lesz, aki sosem segít neked a házimunkákban.” „Bárcsak ilyen problémám lenne!” „Ha ilyen lenne az összes férfi! Nem jobb ez így, mintha neked kellene az összes munkát elvégezned?” „Importcikk ez a férfi, vagy egyiptomi termék?” „Lehet, hogy kényszerbetegségben szenved.” Ezek után már csak a bíróság fog foglalkozni az üggyel. (ug) 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?