Messi szívesen elkerülné a spanyolokat

Buenos Aires |

<p>Lionel Messi, az argentin labdarúgó-válogatott csapatkapitánya szívesen elkerülné a spanyolokat a jövő évi világbajnokság csoportkörében.</p>

"Nem szeretném, ha a csoportkörben összesorsolnának minket Spanyolországgal" - nyilatkozta a támadó, aki 13 éves korától az FC Barcelona játékosa. Hozzátette: a spanyolokat nagyon erős riválisnak tartja.

A három évvel ezelőtt világbajnoki döntőt játszó, s a brazíliai torna legjobb játékosának megválasztott Messi szerint Spanyolország mellett Brazília és Németország a jövő évi esemény favoritja, illetve negyedikként Franciaországot is odasorolta a végső győzelemre esélyes együttesek közé.

A 2018-as világbajnokságot június 14. és július 15. között rendezik meg Oroszországban, a csoportbeosztást december elsején Moszkvában sorsolják. A 32 csapat nyolc négyesbe kerül, az első és a második helyen végző együttes folytathatja szereplését a nyolcaddöntőben. Argentínát az első kalapból sorsolják majd ki, míg a 2010-ben vb-győztes spanyolok mellett Anglia, Kolumbia, Mexikó és Uruguay biztosan a második kalapba kerül.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?