Paul McCartney a húsmentes hétfőt reklámozza

London |

<p>Paul McCartney és lánya rövidfilmmel reklámozza a húsmentes hétfőt a hamarosan kezdődő bonni ENSZ-klímakonferenciához kapcsolódóan.</p>

A One Day A Week (Hetente egy nap) című ötperces rövidfilmet pénteken online mutatták be.

"Létezik egy egyszerű, de nagyon fontos módja annak, hogy segítsünk megmenteni bolygónkat és minden lakóját. Ha hetente egy napon át nem fogyasztunk állati terméket, annak óriási befolyása lehet a mindannyiunkat megtartó finom egyensúly megőrzésében" - fejtette ki McCartney a videóban. 

Woody Harrelson és Emma Stone amerikai színészek is rövid támogató beszédet mondanak a filmben. 

Paul McCartney évek óta vegetáriánus. Lányával és más hírességekkel együtt 2009-ben indította útjára a Meat Free Monday (Húsmentes hétfő) kampányt. 2014-ben a brit zenész a New York-i klímatalálkozó előtt bemutatott egy dalt, amellyel a vegetáriánus napot kívánta promotálni.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?