Mégsem kap Emmy-díjat Kevin Spacey

Los Angeles |

<p>A Nemzetközi Televízióművészeti és -tudományi Akadémia bejelentette, hogy korábbi közlésével ellentétben nem ad nemzetközi Emmy-díjat Kevin Spaceynek.</p>

A televíziós akadémia szeptember végén adta hírül, hogy a televíziós filmek gyártásához való hozzájárulásáért a nemzetközi Emmy különdíjával tünteti ki az Oscar-díjas színészt.

"A nemzetközi akadémia úgy döntött, hogy a napvilágra került fejlemények fényében Kevin Spacey nem méltó a nemzetközi Emmy-díjra" - olvasható a szervezet honlapján.

Mint arról beszámoltunk, a Kártyavár befejeződésével a Netflix keresi, miként pótolhatná egy testvérsorozattal közkedvelt szériáját.

Az internetes műsorszolgáltató hétfőn közölte, hogy a közelgő hatodik lesz a Kártyvár utolsó évada. A bejelentést az után tette, hogy a sorozat főszereplőjéről, Kevin Spacey-ről egy férfi azt állította, szexuálisan zaklatta őt 1986-ban. Az Oscar-díjas színész bocsánatot kért színésztársától. "Ha valóban úgy viselkedtem, ahogy leírta, akkor őszinte bocsánatkéréssel tartozom neki az elfogadhatatlan ittas viselkedésemért, és bocsánatot kérek tőle azokért az érzésekért, amelyekkel meg kellett küzdenie az elmúlt években" - írta Twitter-üzenetében.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?