Interneten árulta a marihuánát egy szlovák diák

Trencsén |

<p>Több hónapos nyomozás után fogták el azt a 24 éves, felsőszernyei (Horné Srnie, Trencséni járás) diákot, aki marihuánát termesztett a lakhelyén, a kábítószert pedig Európa-szerte árulta - számolt be róla a rendőrség hivatalos <a href="https://www.facebook.com/policiaslovakia/?hc_ref=ARQT7WWRRc1t6U7Bj_Til5…; target="_blank">Facebook-oldalán</a>.</p>

Juraj a Szlovák Posta szolgáltatásait igénybe véve, borítékban küldte el a megrendelőknek a szárított marihuánat. Küldeményei eljutottak Magyarországra, Franciaországba, Németországba, Olaszországba, Nagy-Britanniába, Törökországba és Bosznia-Hercegovinába is. Feladóként egy fiktív céget jelölt meg.  A fiatalember megrendelőit az interneten szerezte. Az áruért digitális fizetőeszközzel, ún. bitcoinnal fizettek neki. Juraj összesen mintegy 100 ezer euróra tett szert. A házkutatás során a rendőrök 9556 gramm szárított vadkendert foglaltak le, ami 17 960 adagnak felel meg, ezen kívül 25 palántát is. Juraj egy trencséni lakótelepi lakásban is termesztette a marihuánát, innen további 36 palántát adott át önként a hatóságoknak. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?