Beckham és van Basten orvosa műtötte Gera Zoltánt

Turku |

<div>Megműtötték a Ferencváros labdarúgója, Gera Zoltán combját, a 38 éves középpályás visszatérését jövő év elejére valószínűsítik.</div>

Az FTC honlapja szerint az operációt a világhírű finn Sakari Orava és Lasse Lempainen végezte a finnországi Turkuban. Előbbi orvos korábban többek között Ousmane Dembélé, David Beckham, Marco Van Basten, Didier Deschamps és Josep Guardiola gyógyulásában is segített. „Zolinak egy komplex combhajlító-izom sérülése volt, ami nem reagált jól a konzervatív kezelésre. Több MR-felvétel, valamint másodvélemény kikérése után döntöttünk úgy, hogy műtéti megoldásra van szükség” – mondta Pánics Gergely, a Ferencváros csapatorvosa.     Hozzátette, a rehabilitáció körülbelül négy hónapot fog igénybe venni, így a 97-szeres válogatott Gera visszatérése a jövő év elejére valószínűsíthető. „Ez egy bonyolult sérülés, Magyarországon ritkán operálják, ezért olyan helyre vittük, ahol nagyobb tapasztalatuk van az orvosoknak ezen a téren. Hétfőn utaztunk ki, kedden volt a műtét, szerdán már jöttünk is haza” – mesélte Pánics. Gera Zoltán legutóbb július 30-án lépett pályára az FTC színeiben. A tapasztalt középpályás a Mezőkövesd elleni mérkőzés elején megsérült, és a 17. percben le kellett cserélni, ezt követően egyszer már megműtötték.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?