Frontálisan ütközött egy furgonnal, nem élte túl

Nagytapolcsány (Topoľčany) |

<p>Halálos baleset történt ma reggel 8 óra előtt a nagytapolcsányi járásbeli Nyitragaráb (Chrabrany) és Nyitraörmény (Urmince) között - tájékoztatott Božena Bruchterová, a nyitrai kerületi rendőrség szóvivője.&nbsp;</p>

Egy Renault Trafik típusú furgon az egyik jobb kanyarban eddig tisztázatlan okból áthajott az ellenirányba, ahol frontálisan ütközött egy szembejövő Fiat Puntóval. A személyautó sofőrje, egy 58 éves nő a helyszínen életét vesztette.  A furgon sofőrje sérülések nélkül úszta meg a balesetet. Alkoholt nem fogyasztott.  A keletkezett kár összege az előzetes becslés szerint eléri a 6000 eurót. A baleset pontos körülményeit vizsgálják. A rendőrség emberölés ügyében indított eljárást. A rendőrség a csapadékos időjárás és a megromlott látási viszonyok miatt fokozott óvatosságra inti a sofőröket.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?