Gašpar nem zárta ki, hogy rendőrök szivárogtattak Kiska adóügyében

Pozsony |

<p>Tibor Gašpar országos rendőrfőkapitány nem zárta ki a TA3 közéleti műsorában, hogy az <u><strong><a href="http://ujszo.com/online/kozelet/2017/09/14/kiska-ezek-mar-alvilagi-mods…; target="_blank">Andrej Kiska köztársasági elnökkel kapcsolatos titkos információk kiszivárogtatása</a></strong></u> mögött a rendőrseg munkatársai állnak.</p>

Gašpar elismerte: a 23000 rendőr között akadhat olyan, aki különféle juttatásokért, ígéretekért cserébe visszaél a jogkörével, vagy akár bűncselekményt követ el. Hozzátette: ezt nem tudja megakadályozni, de belső vizsgálatot kezdeményez az ügy tisztázására, bár szerinte a pénzügyi igazgatóságtól szivárogtak ki a dokumentumok. A rendőrfőkapitány elítélte, hogy a banki vagy az adótitkokat politikai csatározásra használják fel. Hozzátette ugyanakkor: a társadalomban olyan atmoszféra alakult ki, melyben sokan úgy gondolják, hogy rendben vannak az efféle praktikák.    Gašpar Kiska esetével kapcsolatban felemlegette a Bašternák-ügy szivárogtatásait is, és hangsúlyozta: azokat képviselők asszisztensei követték el. Az egyik Filip Rybanič, aki nyilvánosságra hozta Robert Kaliňák belügyminiszter számlakimutatását, és ezzel banki titkot sértett. KOMMENTÁRUNK: HÁT MEGPRÓBÁLJÁK BEMOCSKOLNI NEKÜNK AZ ELNÖK URAT! Gašpar szerint ezzel  "kriminalizálják" a politikát, a rendőrséget pedig bevonják a politikai csatározásokba.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?