Már tervezik az Az folytatását

Los Angeles |

<p>A New Line stúdió már tervezi a magyarországi mozikban csütörtökön debütált Az című Stephen King-horroradaptáció folytatását - számolt be a The Hollywood Reporter.</p>

A portál értesülései szerint a forgatókönyvírók egyike, Gary Dauberman már alá is írta a szerződést a következő részre, Andy Muschietti rendező pedig szintén készen áll a folytatásra, noha vele eddig nem született megállapodás.

A folytatás, avagy a Chapter Two (Második fejezet), produceri munkáit ugyancsak Barbara Muschietti, Roy Lee, Dan Lin, Seth Grahame-Smith és David Katzenberg végzik.

Stephen King története egy csapat gyerekről szól, akik összeállnak, hogy legyőzzék a városukat rettegésben tartó démont. A regény két különböző idősíkon - gyerekként és felnőttként - mutatja be a főszereplők életét.

A New Line adaptációjában az első film csak a gyerekkora koncentrál és a múltban játszódik, míg a következő rész a jelenre és a már felnőtt karakterekre fog fókuszálni.

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"287476","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]]

A könyvben a múlt az 1950-es, míg a mozifilmben az 1980-as években játszódik.

Egyelőre nem tudni, hogy a Chapter Two-ban feltűnnek-e az új rész gyerekszereplői. A források szerint bár a történet 27 évvel később játszódik, lesznek benne visszatekintések a múltba, akárcsak a könyvben, ami azt jelenti, hogy szükség lesz az ifjú sztárok közreműködésére is, hacsak nem a mostani részből vágnak ki jeleneteket.

A folytatás valószínűleg 2019-ben kerül a mozikba.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?