Brutális gyilkosság Betléren - a saját fia ölte meg az 56 éves nőt

Brutális gyilkosság Betléren - a saját fia ölte meg az 56 éves nőt
Betlér |

<p>Kedden reggel egy 56 éves nő holttestére bukkantak az egyik betléri családi házban. Az asszonyt meggyilkolták, és még aznap elfogták a gyanúsítottat is - a nő fiát.</p>

A rendőrök biztosították a helyszínt és különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság ügyében indítottak eljárást. A halál pontos okát a boncolást követően állapítják meg. A folyamatban lévő nyomozásra hivatkoza a rendőrség nem adott bővebb tájékoztatást. A noviny.sk információi szerint a gyanúsított egy bizonyos Rastislav, aki vasárnap temette el az apját. A portál által megszólított szomszédok szerint két nappal később megölte az anyját, egy késsel elvágta a torkát. A rendőröket korábban állítólag már többször is riasztották a házhoz. Az édesanya, Lýdia a szomszédok állítása szerint hétfőn is hívta a 158-at, mert életveszélyben érezte magát. A fiát legtöbbször ittas állapotban látták. A noviny.sk információi szerint a rendőrök azt is vizsgálják, hogy meg lehetett volna-e akadályozni a nő halálát. (SITA, noviny.sk)  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?