Beyoncé és George Clooney is segít a Harvey hurrikán károsultjainak

Los Angeles |

<p>Beyoncé amerikai énekesnő, George Clooney Oscar-díjas amerikai színész és még egy seregnyi híresség fog feltűnni szeptember 12-én a Harvey hurrikán károsultjainak megsegítésére szervezett televíziós adománygyűjtő műsorban.</p>

A Hand in Hand (Kéz a kézben) elnevezésű egyórás rendezvény központi helyszíne Los Angelesben lesz, de New York és Nashville is bekapcsolódik a programba, amelyet élőben lehet majd nézni a televízióban, valamint a Facebookon, a Twitteren és a YouTube-on is.

A houstoni rapper, Bun B és az SB Projects vállalat alapítója, Scooter Braun tehetségkutató menedzser által szervezett adománygyűjtő műsorban Beyoncé és Clooney mellett feltűnik még Matthew McConaughey, Dennis Quaid, Julia Roberts, Jamie Foxx, Ryan Seacrest, Michael Strahan, Kelly Rowland, George Strait, Reese Witherspoon, Oprah Winfrey és Barbra Streisand is.
 

A programban zenei előadások, videoüzenetek és élő beszédek is szerepelnek. A következő napokban várhatóan gyarapodni fog a résztvevő hírességek névsora. 

A támogatni kívánt szervezetek között szerepel a United Way of Greater Houston, a Habitat for Humanity, a Save the Children, a Direct Relief és a Feeding Texas. 

Az elmúlt napokban a szórakoztatóipar több szereplője is jelentős összeget ajánlott fel a károsultak megsegítésére.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?