De hogy késelhette meg a feleségét egy rendőrautóban?

Újbánya (Nová Baňa) |

<div>A nő a rendőrautóban keresett menedéket, a férj feltépte a hátsó ajtót és többször mellbe szúrta.</div>

Gyilkossággal gyanúsítják és vizsgálati fogságba kerül az 50 éves Igor T., aki szombaton este halálra késelte feleségét Újbányán. Egy szomszéd hívta ki a rendőröket, azt mondta, a gyanúsított halálosan megfenyegette a feleségét, Ľubica T.-t, a sértett sír és rendőrért kiáltozik. Štefan Šurka besztercebányai megyei rendőrfőnök ma a következőképpen írta le az esetet a sajtónak: A sértett azt mondta a kiérkező rendőrjárőrnek, hogy a férje megfenyegette, fél tőle, nem akar vele egy lakásban maradni, ezért elmegy a rendőrségre és bejelentést tesz. Sérülések nem voltak rajta, a férje nem bántalmazta. Ellenkezőleg, a rendőrök szeme láttára az utcán térdre esett az asszony előtt, könyörgött, hogy ne hagyja el, minden rendbe jön köztük. Igor T. nyugodtan viselkedett, nem volt agresszív, kommunikált a rendőrökkel. A kezében nem volt semmilyen tárgy. A nő ennek ellenére beült a rendőrautó hátsó ülésére. Amikor a járőr épp indulni akart, a férj feltépte a hátsó ajtót és egy 12 centiméter pengehosszúságú konyhakéssel többször mellbe szúrta. A rendőrök azonnal közbeléptek, a sértett a kórházban belehalt sérüléseibe – mondta a rendőrfőnök. Šurka hozzátette, hogy az esetet a belügyminisztérium belső ellenőrző osztálya fogja kivizsgálni. Állítása szerint a tettes józan volt. Feltehetően féltékenységből ölte meg a feleségét, akit hűtlenséggel gyanúsított, mert a nő szakítani akart vele. A férfi büntetlen előéletű, a rendőrségnek soha nem volt dolga a családdal. A bíróság 20-25 év szabadságvesztésre ítélheti. Šurka felszólította a sajtót, hogy objektíven tájékoztasson az ügyről és ne közöljön kitalációkat. (tasr)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?