Elfogták a kocogót, aki a busz elé lökött egy nőt Londonban

London |

<p>Elfogott a Scotland Yard csütörtökön egy 50 éves férfit, akit azzal vádolnak, hogy kocogás közben busz elé lökött egy vele szemben gyalogló nőt Londonban még májusban.&nbsp;</p>

A rendőrség kedden kérte a lakosság és szemtanúk segítségét a tettes kilétének felderítésében. Ekkor mutatták be az esetről és az elkövetőről véletlenül készült felvételt. 

Az esetet egy elhaladó busz hátulján lévő kamera rögzítette. A videón látható, amint a nyugat-londoni Putney hídon, a járdán futó férfi minden előzmény nélkül, két kézzel az úttestre lök egy vele szemben haladó nőt, aki elesik. Az abban a pillanatban odaérkező emeletes busz vezetője hirtelen félrerántotta a kormányt, így a jármű még el tudta kerülni a nő fejét. A 33 éves nő csak könnyebben sérült meg, a busz utasai segítettek neki. 

A férfit, akinek kilétét nem közölték, súlyos testi sértés okozásának vádjával vették őrizetbe a Londonhoz tartozó Chelsea térségében, de a további vizsgálatok idejére szabadon engedték. 

"Az áldozat óriási veszélybe került, amikor kilökték az utcára. Csak a buszvezető hihetetlenül gyors reakciójának köszönhető, hogy nem ütötte el a jármű" - mondta korábban Mat Knowles, a nyomozás vezetője. 

A támadás után negyedórával a férfi ismét átfutott a hídon, ezúttal a másik irányba. Áldozata, aki még mindig a helyszínen tartózkodott, felismerte őt és megszólította, a férfi azonban továbbfutott.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?