Katy Perry lesz at MTV videó zenei díjai átadójának háziasszonya

Los Angeles |

<p>Katy Perry popénekes lesz a háziasszonya az MTV Video Music Awards (VMA) díjátadógálájának, előadóként is fellép a rendezvényen és versenyben van számos kategóriában a díjakért - jelentette be csütörtökön az MTV.</p>

A gálát augusztus 27-én rendezik Los Angelesben, az MTV élőben fogja közvetíteni világszerte.

Katy Perry Chained the Rythm című nagyköltségvetéssel készült videója versenyben van négy kategóriában is az MTV díjaiért, de nem jelölték őt a két legfontosabb, az év énekese és az év videója kategóriában. Viszont jelölést kapott Calvin Harrisszel a Feels című dalért a legjobb videós együttműködés kategóriában, ahol Taylor Swift és Zayn Malik duettjével, az I Don't Wanna Live Forever című számmal versenyeznek.

A MTV-gála vezetésével Katy Perry egy mozgalmas 12 hónapnak néz elébe, szeptemberben indul világkörüli turnéja és 2018-ban ő lesz az American idol tehetségkutató műsor egyik zsűritagja. 

Katy Perry legutóbbi Witness című albuma júniusban jelent meg, az énekesnőnek van a legtöbb, több mint 100 millió követője a Twitter közösségi mikroblogon.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?