Justin Bieber elütött egy fotóst

Los Angeles |

<p>Justin Bieber véletlenül elütött gépkocsijával egy fotóst szerda este Beverly Hillsben - közölte a Los Angeles-i rendőrség.</p>

Az 57 éves fotóst kórházba szállították, sérülései nem életveszélyesek - idézte a rendőrségi illetékest a Los Angeles Times.

Az amerikai napilap szerint Bieber "teljes mértékben együttműködött" a rendőrséggel a baleset helyszínén.

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"283031","attributes":{"alt":"","author":"SITA/AP-felvétel","class":"media-image","height":"480","title":"","typeof":"foaf:Image","width":"270"}}]]

A közösségi médiában megjelent videofelvétel szerint a fotósok tömege által körülvett Bieber beszállt pickupjába. Amint elindult, az egyik fotós a gépkocsi felé lépett, amely elütötte őt. Egy másik képkockán látszik, amint Bieber kiszállva az autóból a sérült ember mellett térdepelve arról kérdezi őt, miben tud neki segíteni.

Justin Bieber a hét elején lemondta Purpose című világkörüli koncertkörútjának hátralévő szakaszát előre nem látott körülményekre hivatkozva.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?