0:2-ről fordított a Radványi-legénység

<p>Újabb bravúrt hajtott végre a mezőkövesdi futballcsapat, Radványi Miklós remek cseréinek köszönhetően bő 10 perc alatt három gólt szerezve 0:2-ről megfordította a paksiak elleni bajnoki mérkőzést. Az együttes 48 éves vezetőedzőjét faggattuk.</p>

Miként látta a mérkőzést?

A vártnál jóval nehezebb volt a találkozó. Rendkívül görcsösen kezdtünk, az első játékrészben nem úgy futballoztunk, ahogy azt megbeszéltük. Ekkor még hiányzott az átütőerő. Igaz, így is vezethettünk volna, ám Pillár fejese a kapufán csattant. Tudtuk, hogy a Paks szervezett csapat, amely gyors kontrákra játszik. A szünet után ez be is igazolódott, mert két buta gólt kaptunk. Mindkétszer lekontráztak minket.

0:2-nél is hitt a győzelemben?

Rossz edző lennék, ha nem hinnék a csapatban. Egy órányi játék után beküldtem Lazar Veszelinovicsot, pályára lépése megváltoztatta a játék képét. Szerencsére jókor rúgtuk az első gólt, ami kulcsfontosságúnak bizonyult. Egyébként ez volt a szerb csatár első labdaérintése. Ezután Kecskést kiállították, és emberelőnyünket Cseri akciója után a másik becserélt játékos, Baracskai Roland pontos fejesével gyorsan kihasználtuk. Majd egy beadásnál a paksi Koltai kézzel ért a labdához a tizenhatosan belül, a büntetőt Střeštík értékesítette. Molnár Péter ismeri Marekot, hiszen Győrben együtt játszottak. Jó oldalra is ment a kapus, de hárítani nem tudott. Fantasztikus érzés kétgólos hátrányból fordítani, ezek a legszebb győzelmek.

Számított ilyen remek rajtra?

Hét új játékos érkezett hozzánk, ilyenkor nem egyszerű összerakni a csapatot. Nagyon úgy tűnik, jól lőttük be a formánkat, de abban is bízom, idővel még jobbak leszünk. Egy csapat akkor jó, ha a kispadja is erős, így akit a cserék közé jelölök, az is hozzá tud tenni a játékunkhoz.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?