Milyen napja lesz ma? Horoszkóp

<p>Kos (III. 21.&ndash;IV. 20.): Készüljön fel kemény csatára a munkahelyén, mivel most dőlhet el, kié lesz az a megüresedett szék, amelyről eddig álmodozott. Mivel a saját érdekeit csakis ön védheti meg, így lásson munkához és szerezze meg azt az állást!</p>

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Készüljön fel kemény csatára a munkahelyén, mivel most dőlhet el, kié lesz az a megüresedett szék, amelyről eddig álmodozott. Mivel a saját érdekeit csakis ön védheti meg, így lásson munkához és szerezze meg azt az állást!

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Ha időben tudatosítja, hogy munkahelyére nem szórakozni jár, hanem pénzt keresni, akkor nem lesznek problémái. Nem kellene azokra a kollégákra hallgatnia, akiknek sem a stílusával sem a nézetével nem ért egyet! Jobb, ha kerüli őket!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Ne hagyja, hogy kedvese rokonsága beleszóljanak a kapcsolatukba. Érzi, hogy társa az ő befolyásuk alatt áll s nem úgy viselkedik, ahogy eddig. Beszélje meg párjával, hogy ön ezt nem akarja, és nem tudja se megszokni, se tolerálni.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Nem kellene azonnal megsértődnie, ha valaki nem önnek ad igazat. Ha továbbra is így viselkedik, senki sem fogja komolyan venni és a kéréseit is figyelmen kívül hagyhatják. Jobban jár, ha megpróbál kompromisszumot kötni.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Ha nem változtat sürgősen a magatartásán, könnyen barátok és partner nélkül maradhat. Nem esik le a gyűrű az ujjáról, ha beismeri a tévedését. Sőt, épp ellenkezőleg. Nagyra nőhet mások szemében, amit bizonyára élvezne is.

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Csak azt és annyit ígérjen meg munkatársainak, amit és amennyit be is tud tartani, ellenkező esetben kínos helyzetben találhatja magát. Ha valamit nem tud elvállalni, mondja meg egyenesen és ne később szabadkozzon.

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Amennyiben sikerült valamit elrontania, akkor legyen bátorsága felvállalni és megmondani felettesének. Jobb, ha most lesz néhány kellemetlen perce, mintha éjjel álmatlanul forgolódna az ágyában és az eset miatt aggódna.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

A biztos siker tudatával kezd egy új kapcsolatba, s emiatt nem elég körültekintő. Nem látja a csapdákat, amelyek körülveszik, mert a külcsín teljesen elvakítja. Bár az érzések kölcsönösek, de a szándékok különböznek, s ezen bukik el minden.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Feleslegesen ábrándozik olyan dolgokról, amelyekről tudja, hogy megvalósíthatatlanok, legalábbis egyelőre. Könnyű pénzszerzésben sem kellene bizakodnia, mert most nem lesz olyan szerencséje, mint legutóbb. Ne költekezzen, fogja vissza magát!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Kedvesének problémája adódhat, amit képtelen egyedül kezelni, megoldani, ezért az ön segítségét, támogatását kéri. Ne mondjon nemet, ha nem szeretné őt elveszíteni! Most van a legnagyobb szüksége önre, s most kell mellette állnia és segítenie őt. Együtt minden sokkal könnyebb és megoldható!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Anyagi és munkahelyi gondjai vannak, s ha nem beszéli meg a problémáit párjával, nemcsak a barátait, de szerettei megbecsülését is elveszítheti. Első lépésként nézzen munka után, mert egy keresetből nem lehet eltartani a családot!

Halak (II. 20.–III. 20.)

Komoly változásokra számíthat munkahelyén, ezért próbáljon mindig a főnökei közelében maradni. Az állandó időjárás-változás nagyon kimeríti, lényegesen jobban, mint az gondolta. Ezért kellene többet pihennie!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?