A Dallas Cowboys a legértékesebb sportklub

New York |

<p>A Dallas Cowboys a világ legértékesebb sportegyesülete, a texasi amerikaifutball-klub a Forbes magazin összeállítása szerint 4,2 milliárd dollárt ér.</p>

A sorozatban másodszor a lista élén álló egyesület ezúttal a 3,7 milliárd dollárra becsült New York Yankees baseballklubot előzi meg.

A következő három csapat a labdarúgás világából került ki: a Manchester United értékét 3,69, az FC Barcelonáét 3,64, míg a Bajnokok Ligája-győztes Real Madridét 3,58 milliárdra becsülik.

A legjobb tízbe még három NFL-ben és két NBA-ben szereplő együttes került a New England Patriots (3,4), a New York Knicks (3,3), a New York Giants (3,1), a San Francisco 49ers (3) és a Los Angeles Lakers (3) révén.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?