Sulík tagadja Kočner vádjait

Pozsony |

<p>Mielőtt Marián Kočner belépne a politikába, néhány ügyet tisztáznia kellene - mondta mai sajtótájékoztatóján Richard Sulík, az SaS elnöke, példaként a Glance Hause-, a Technopol- és a Markíza-ügyeket említve.</p>

Kočner tegnap beszélt arról, hogy esetleg politizálni kezdene. "Amikor azt látom, milyen hazug emberek ülnek a parlamentben, és hogyan jutottak oda, elgondolkodom a politikai szerepvállaláson" - jelentette ki. Egyszersmind különféle vádakkal illette Richard Sulík pártelnököt és Iveta Radičová exkormányfőt is. Sulíkról többek között azt állította, hogy ötmillió eurót fogadott el Jozef Špirko vállalkozótól, illetve hogy egy alkalommal "részeges, zsidó hülyének" nevezte Radičovát. Az SaS elnöke szerint mindez hazugság, és rágalmazás miatt feljelenti Kočnert. Hozzátétte: nem ez az első eset, hogy a kétes hírű vállalkozó valótlanságokat állít róla. Kočner tegnap kijelentette: ha bíróságra kerül az ügy, bizonyítékokkal tudja alátámasztani állításait.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?